Leuke foto's

Afentoe kijk of lees je iets en denk je van dat ken ik ergens van. Dan blijkt het foto van Brutsellog, verschillende blogs plaatsen wel eens een foto, maar soit. Leuker is het als je een foto ’s ochtends vroeg in de Spits tegenkomt bij hun dagelijkse receptenrubriek maar dan met een totaal ander recept. Op Brutsellog staat het orgineel, maar dan als Italiaans hartige taart. Dus met echt andere ingredienten dan het recept in de spits.
Spits

Of wil je weten wat er op tv komt vanavond en surf je naar TVgids.nl. Bij een aankondiging van een programma over de frikandel een foto van een frikandel speciaal met friet van ’t Hoekje. Zie hier de foto op Brutsellog.

tvgids

Grappig toch?

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.