delicious. September 2008

delicious. September 2008Homemade, daar draait het septembernummer van delicious. om. Zo gaat Mr. Kitchen op zoek naar de ultieme appeltaart, en zij komen naast het recept van de Unlimited Delicious appeltaart ook met een recept van een Engelse ‘apple pork pie’. Jamie Oliver is zelf verslingerd aan zijn zelf gekweekte tomaten en heeft heerlijke recepten daarmee. Cook & Chemist gaat aan de gang met de chutney en laat je de nieuwste manier van chutney maken zien. De culigids gaat deze keer naar ’s Hertogenbosch en heeft de beste en lekkerste adressen op een rij. Maar bovenal is deze delicious., zoals de cover al zegt lekker + makkelijk + snel!

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.