Jamie Oliver’s Chef

Ook Jamie Oliver is opzoek naar een chef. Uit een van zijn fifteen proteges kiest hij 1 die hij de geweldige kans geeft om een “crash” cursus te volgen om zo alle kneepjes van het vak te leren. De winnaar leert werkelijk alles wat er nodig is om een restaurant te runnen. Je moet kunnen koken, maar ook een goede manager zijn voor je personeel, je moet klanten aantrekken, je moet je rekeningen betalen en de administratie bijhouden. Lukt het Jamie met deze cursus om zijn protege een restaurant succesvol te laten runnen. Vanaf 9 september te bekijken bij RTL4!

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.