De Kwestie van Smaak

plaatjeVanaf zondag 7 september rond 16:30 kan je René Lancee, ook bekend als de chef kok van Flinstering, winnaar van Mijn Tent is Top, wekelijks volgen in de serie ‘De Kwestie van Smaak‘. René Lancee bezoekt in dit programma de mensen thuis en adviseert en ondersteunt hen in de keuken. Op een duidelijke manier probeert Rene uitleg te geven hoe een bepaald gerecht bereidt dient te worden. Elke aflevering is weer op een andere locatie met de meest uiteenlopende gerechten. Het wordt een kookprogramma waar je iets van op kan steken! Bekijk alvast de promo! Wil je zelf de recepten proberen? Hier vind je de recepten uit de Kwestie van Smaak.

Klik hier om de afleveringen online te bekijken!

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.