Elle Eten

Elle EtenNaar Buiten! Dit is het thema van de nieuwste Elle Eten. In ‘buitenlust’ recepten voor makkelijk en toch luxe koken op de camping, de reportage ‘keukenhof’ brengt allerlei recepten voor de heerlijk verse groenten uit de moestuin. Verder ook ‘toko voor dummies’ waarin deze keer een kijkje wordt genomen in het assortiment van een chinees geori├źnteerde toko, Karin kookt in ‘Stappen met Karin’ de perfecte omelet, in ‘leeshonger’ een interview met Marjolein Keldermans. Dat is nog lang niet alles want in proefles alles over de rode wijn. Kitchen travelling gaat deze keer naar Japan en alles over de pijlinktvis. Genoeg te lezen!

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.