BBC GoodFood September 2008

BBC GoodFood September 2008BBC GoodFood van september is het UK nummer. Daarom allerlei lekkers van Britse bodem. Daarnaast maar liefst 23 nieuwe vegetarische gerechten. In de foolproof technieken de geheimen van het koken van risotto, Barney Desmazery maakt een klassiek romig risotto gerecht en een aantal variaties daarop. Gordon Ramsay geeft een Masterclass ‘gepeperde steak’ in dit nummer, stap-voor-stap uitgelegd en voorzien van duidelijke foto’s. Wat zijn de nieuwe culinaire programma’s op tv bij ondere andere de BBC? GoodFood weet het!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.