Culinair aan Zee??

Of toch Culinair in Rotterdam of Antwerpen. Het weekeinde van 22 t/m 24 augustus staat bol van de verschillende culinaire activiteiten. Zo kan je in Noordwijk naar Culinair aan Zee, met een heerlijk zonnetje niet verkeerd. Wat kan je er beleven? 12 restaurants met ieder een eigen programma, masterclasses koken aan de speciale “kookvleugel” met (inter)nationale topkoks, wijn-, spijs- en koffieproeverijen, culturele optredens, sponsorbijeenkomsten en muziekoptredens. Maar je kan ook naar Heerlijk Rotterdam. Hier kan je ‘betaalbaar’ de smaakpapillen laten prikkelen door culinaire heerlijkheden van toprestaurants. Nog iets zuidelijker is het culinaire evenement Antwerpen Proeft. De tweede editie van dit festival aan de Schelde met als extra het Bollekesfeest met allerlei streekproducten. Je kan er een lang weekend van maken door alle evenementen te bezoeken. Heerlijk smullen, tijdens, voor of na de vakantie!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.