Verrukkelijk! door James Martin

Verrukkelijk ! James MartinVerrukkelijk! van James Martin is een kookboek wat een hommage brengt aan alle onafhankelijke producenten van verse producten. Een kookboek vol verrassende recepten, met de allerlekkerste ingrediënten en recepten die bovendien ook makkelijk te maken zijn. Veel foto’s van de gerechten en zwart-wit foto’s van de moeilijke technieken die James Martin soms gebruikt. Verrukkelijk! is een kookboek met een variëteit aan verrukkelijke recepten! Verrukkelijk! is het tweede boek van James Martin.

Titel: Verrukkelijk!
Auteur: James Martin
Uitgever: Good Cook publishing
Verschijningsjaar: 2005
ISBN: 9789073191006

(32 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.