Kind Ga Gehaktballen Draaien! door Hilda Spoormaker

Kind, ga gehaktballen draaienKind Ga Gehaktballen Draaien van Hilda Spoormaker is een kookboek met een knipoog naar vroeger. Met vroeger wordt bedoeld de jaren vijftig en zestig toen pasta eigenlijk wel erg vreemd was, en het enige vreemde wat op tafel kwam nasi of bami was. Volg de zoektocht van Hilda Spoormaker naar de Hollandse recepten van alledag. De recepten zoals je moeder ze op tafel zou zetten. Zoals ‘bloemkool met een papje’ of een bitterkoekjespudding. Recepten die je nu steeds minder op tafel ziet. Een heerlijk boek, met foto’s die uit een ver verleden lijken te zijn, met anekdotes over de jaren vijftig en zestig.

Titel: Kind ga gehaktballen draaien!
Auteur: Hilda Spoormaker
Uitgever: Van Wijland
Verschijningsjaar: 2004
ISBN: 9789077285046

(14 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)