Desserts & Patisserie door Harry Mercuur

Desserts & patisserieBekend van TV: Harry Mercuur, meesterpatissier, zijn creaties zijn verzameld in het boek desserts & patisserie met de recepten van zijn hand. Het boek begint met Harry’s zoete kunstenaarschap, daarna worden de keukentermen uitgelegd en welke keukenapparatuur je nodig hebt. Vervolgens beginnen de recepten, allen voorzien van foto’s. Patisserie-, desserts- en basisrecepten, allemaal even lekker! Wil je nog een creatie van een Mercuur proeven, dan kan je in Amersfoort nog naar Mercuur patisserie & delicatessen gaan. De lekkernijen zijn niet meer van de hand van Harry Mercuur zelf maar van zijn zonen Joey en Robbertjan.

Titel: Desserts & Patisserie
Auteur: Harry Mercuur
Uitgever: De Toorts
Verschijningsjaar: 2002
ISBN: 9789060208007

(18 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

0 gedachten over “Desserts & Patisserie door Harry Mercuur”

  1. Beste Harry,
    Onlangs heb je bij een Meet en Create bijeenkomt van de Creatieve stad aangegeven belangstelling te hebben voor het medenken over een betere routing Station NS- binnenstad. Omdat je geen emailadres hebt achtergelaten en geen gebruik maakt van een antwoordapparaat hierbij de vraag of je een uitnodiging per mail wilt ontvangen.
    Met vriendelijke groet,
    Ria Roelofs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.