Ready Steady Cook

ready steady cookRecepten met zomerfruit van de bekende chefs van het tv-programma Ready Steady Cook. Hoe kies je fruit, en hoe zou je het ook kunnen bereiden? Ready Steady Cook Magazine geeft antwoord. Daarna recepten met fruit van de bekende chefs. Zo maakt Toby Tobin lam met zwarte bessensaus en Lesley Waters een waterkers en avocado salade met een warme rode bessen dressing. Ook maken de chefs zomerse fruit drankjes, zoal Phil Vickery’s meloen en sinaasappel smoothie of James Tanner’s bannaan en vanille smoothie. Als uitsmijter een interview met Gino D’Acampo.

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.