Koffie! Alle Geheimen en Recepten

koffie alle geheimen en receptenBen je een koffieleut? Dan is dit gratis receptenboekje van Nescafe ‘Koffie! Alle Geheimen en Recepten’ een boekje wat je zeker eens zou moeten lezen. Waar komt koffie vandaan, hoe wordt het geteeld, welke soorten koffiebonen zijn er? Je vindt er in dit boekje antwoord op. Drink je nog steeds gewoon koffie met melk en suiker (of een zoetje)? Daar komt verandering in! Na het lezen en uitproberen van de koffierecepten in dit boekje zal er regelmatig een ander kopje koffie op tafel staan. De recepten zijn echt het proberen waard! Het boekje ‘Koffie! Alle Geheimen en Recepten’ kan je via de site Try-Now gratis aanvragen!

Titel: Koffie! Alle geheimen en recepten
Uitgever: Inmerc
Verschijningsjaar: 2008
In opdracht van: Nescafe

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.