Eat Green

eat greenVerschillende blogs zullen iets schrijven over Eat Green en de daaraan gelinkte Nationale Carnivoren Enquete. Waarom Eat Green? Onderzoek heeft uitgewezen dat het stukje vlees wat op je bord ligt genoeg CO2 uitstoot heeft van bijvoorbeeld een autorit. 18 procent van de mondiale broeikasgassenuitstoot is afkomstig van veeteelt, transport is maar 13 procent. Nu denk kan mij het schelen, ik wil mijn stukje vlees gewoon op bord elke dag. Denk dan ook aan je kinderen, kleinkinderen en verder. Natuurlijk hoef je niet gelijk vegetarisch te worden. Al eet je maar 1 keer per week een vegetarisch gerecht dan help je het klimaat al een handje. Kleine moeite toch?! Bekijk op je gemak de site van Eat Green en doe daarna de Nationale Carnivoren Enquete! Kijk op Brutsellog.nl voor vegetarisch gerechten.

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.