Allerhande 08/2008

Allerhande 8-2008Mediterranee, smaakmakers uit het zuiden in dit nummer van Allerhande. Wat is bijvoorbeeld een typisch Baskische lunch? Lekkere recepten ui San Sebastian zoals gamba pintxos of tomaatjes met schapenkaasmousse. Wat zijn de echte mediterrane smaakmakers? Allerhande zet ze op een rij. Bij mediterranee denk je ook aan olijfolie en ook aan tomaten. Wat kan je met olijfolie en welke soorten tomaten zijn er. Uiteraard weet Allerhande hier het antwoord op en heeft gelijk een aantal recepten. In de rubriek ‘Anders Eten’ deze keer alles over pinda- en notenallergie, waar moet je op letten? En in de maandelijkse rubriek ‘het beste recept’, waarin Allerhande op zoek gaat naar het beste recept van een klassiek gerecht, de salade nicoise van Jo Issautier. Stap voor stap kan je dit namaken! Voldoende inspiratie voor een mediterrane zomer!

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.