Iedere Gek Kan Koken door Joyce Huisman

Iedere gek kan kokenIedere gek kan koken, tenminste volgens kookboekschrijfster Joyce Huisman. Denk je dat je zelf echt niet kan koken dan bewijst Joyce met 48 simpele recepten in het kookboek ‘Iedere gek kan koken’. Recepten voor de drie eetmomenten, ontbijt, lunch en diner en ook recepten voor zoete en hartige gerechten. De recepten in dit boek zijn allemaal binnen 20 minuten klaar, gemiddeld maar 5 ingrediënten en maar maximaal 5 stappen, makkelijker kan haast niet. De recepten zijn allemaal voorzien van een foto van het eindresultaat. Wellicht staat er binnenkort ook zo’n eindresultaat op de tafel en is koken geen drama meer…

Titel: Iedere gek kan koken
Auteur: Joyce Huisman
Uitgever: Inmerc
Verschijningsjaar: 2008
ISBN: 9789066117433

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.