delicious. Augustus 2008

delicious. Augustus 2008Buitenfeest! in het augustusnummer van delicious.. Jamie Oliver maakt een geroosterde vis. Bij augustus hoort strand, in de reportage life is a beach want met een temperatuur boven de 25 graden, een mooie zonsondergang, koele drankjes en tropische ingrediënten heb je genoeg voor een zomerfeest, zeker met de recepten uit deze delicious. Ook picknicken hoort bij de zomer, Rick Stein heeft goede ideeën voor een picknick. Jill Dupleix maakt van deze zomer een echt groentefeest. Naast alle recepten gaat delicious. op culitour naar het Belgische Hasselt, is er een interview met Henny van Bergeijk van Raspberry Maxx en Cook & Chemist nemen de vinaigrette onder de loep. Genoeg te lezen en te maken deze zomer met dit nummer van delicious.

(10 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.