Waarom Franse Vrouwen Niet Dik Worden door Mireille Guiliano

Waarom Franse vrouwen niet dik wordenWaarom worden Franse vrouwen niet dik? Wil je het antwoord weten? Je leest het in het boek ‘waarom Franse vrouwen niet dik worden’ van Mireille Guiliano. Het is een boek met allerlei weetjes, recepten en eigen anekdotes. De kern van het hele boek is eigenlijk niet klakkeloos een dieet gaan volgen maar: eet met smaak, sla nooit een maaltijd over en verlaat de tafel nooit met schuldgevoel. Het boek eindigt met een levensplan, daarbij stelt Mireille Guiliano een aantal dingen vast over de Franse vrouw. Ken je uiteindelijk de strategie van de Franse vrouw dan staat niets je meer in de weg om net zo slank te worden (of te blijven) als de Franse vrouw.

Titel: Waarom Franse vrouwen niet dik worden
Auteur: Mireille Guiliano
Uitgever: Maarten Muntinga bv
Verschijningsjaar: 2004
ISBN: 9789041762122
Winkelprijs: 5,95

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.