Olive Augustus 2008

Olive Augustus 2008Het augustus nummer van Olive is het Italië nummer. Alle recepten, restaurants en culi reizen hebben te maken met Italië. Zo maakt Angela Hartnett een makkelijk Italiaans menu, John Torode heeft een recept voor een prosciutto pizza en Giorgio Locatelli maakt een simpele risotta ala milanese. Bij Italiaans denk je ook aan Italiaans ijs, Olive heeft een aantal makkelijke authentiek Italiaanse ijsrecepten in dit nummer. Daarnaast heeft Olive de geheime Italiaanse restaurants gevonden en geeft natuurlijk hun adres prijs. De culi reis gaat naar Venetië, maar ook 5 andere ‘foodie holiday’s’ in Italië worden door Olive bekeken. Hoe je van Italië en haar gerechten dan is dit een nummer wat je beslist moet lezen. Klik hier voor een voorproefje!

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.