delicious. Zomerspecial

delicious. ZomerspecialBij het Libelle & Margriet weekpakket van week 29 krijg je een gratis ‘mini’ delicious. magazine. In deze special 36 pagina’s vol culinaire inspiratie, mediterrane recepten, recepten voor een Hollandse bbq. Ook gerechtenvan bekende chefs zoals Jill Dupleix en Bill Granger. Daarnaast de leukste dingen voor in de keuken, de betere tips voor de culinaire zomer en goede culinaire adressen. Ben je al een vaste lezer van delicious., dan ken je waarschijnlijk de items al. Nog geen lezer van delicious.? Met deze zomerspecial kan je kennismaken wat delicious. je elke maand te bieden heeft.

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.