Op Smaak – Sense

Op Smaak - SenseSense, oftewel zintuig is het thema van deze Op Smaak. Lekker eten hoort een feest voor de zintuigen te zijn aldus Cretien van Campen, auteur van het boek ‘tussen zinnen – synthesie of hoe zintuigen samenwerken’. Lees hoe Vincent Bijlo smaken proeft. Maar ook over de verschillende restaurants die verschillende proeverijen houden, en antwoord op de vraag wat is het zesde zintuig van een horeca-ondernemer? Casper Reinders geeft antwoord. Daarnaast recepten zoals pizza prosciutto, poederijs van eendenlever en truffelbouillon of dubbel gerookte paling met gekonfijte aardappel.

Klik hier om dit nummer van Op Smaak te lezen!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.