BBC GoodFood Augustus 2008

BBC GoodFood Augustus 2008Augustus is zo’n beetje de vakantiemaand. Daarom is het thema van het augustus nummer van GoodFood ‘Holiday Cooking’. Dat betekent dus een GoodFood vol met snelle gerechten, frisse salades en lichte pasta’s. Maar ook heerlijke recepten voor cakes en geweldige desserts. In de nieuwe rubriek ‘Just the tow of us’ bijt James Nathan, BBC MasterChef winnaar 2008, de spits af en hij kookt voor zijn partner Linsey. Rick Stein kookt mediterraans en Gary Rhodes kookt, in de lijn van de Olympische Spelen, Chinese gerechten. In de ‘updated classic’ de quiche lorraine. De moderne versie heeft dezelfde smaak, maar met meer dan de helft minder vet! Als laatste een kort interview met Ching-He Huang. Een heerlijk zomers nummer.

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.