Tefal ActiFry

tefal actifryEen patatje eten mag weer van Sonja Bakker! Zeker nu binnenkort een nieuw apparaat op de markt verschijnt wat het mogelijk maakt om met maar 1 eetlepel olie 1 kilo verse patat bereidt. Krokante patat met de Tefal Actifry. Door het gebruik van hete luchtcirculatie en een pendelarm wordt een gerecht bereid. In de Actifry kan je naast friet ook andere gerechten bereiden zoals worteltjes, shoarma, kip, garnalen en kipnuggets. Helaas kroketten bakken in de Actifry kan niet. De Tefal Actifry is een multicooker waarmee je met het bereiden van je maaltijd een minimaal aan vet toevoegt en daarom goed is voor de lijn en de gerechten zijn gezonder. Vanaf 1 september brengt Tefal de Actifry op de Nederlandse markt, de adviesprijs is 199,95. Het is dus even sparen voor dit apparaat. Misschien een leuk idee voor onder de kerstboom om zo in januari de kilo’s er te laten afvliegen?

Klik hier voor het Actifry testrapport van Brutsellog!

(21 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.