Boodschappen Juli 2008

boodschappen juli 2008Barbecuen in stijl. Dat kan met het de recepten uit het juli nummer van Boodschappen. Stijl betekent een 4-gangenen menu met gegrilde groenten en gevogelte. Sommige groenten kan je vullen, dus dubbel lekker. Boodschappen vult een paprika, courgette, tomaat en venkel. In aflevering 7 van de rubriek ‘ In 12 recepten de wereld rond’ kookt Vera een typisch Spaans gerecht: ‘Churros’. Voor de echte superzomer heeft Boodschappen gevarieerde recepten voor de beste koude schotels, zoals een pastasalade met makreel of een rijstsalade met rosbief. Als afsluiter in de rubriek ‘mooi groen’ lavendel. Ga langs je supermarkt voor een exemplaar!

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.