Smaak

SmaakIn het trendsettend Belgisch magazine Smaak alles over China en de Olympische spelen. Frank Fol verteld hoe het is om te koken voor Olympische atleten en ook meer over de veelzijdigheid van de Chinese keuken met een recept voor tofu gevuld met scampi van chef Chen Ahsiung van restaurant Chez Chen. Daarnaast de smaak van West-Vlaanderen. In de reportage allerlei exquise recepten en de etiquette voor het betere buitenleven. Christer Elfving is deze keer de kookman en maakt een Catalaans brood met aardbeien. Smaak heeft ook de beste desserts voor kinderen op een rij, en met een beetje hulp maken ze het zelf! Als afsluiter van dit zomerse nummer van Smaak de cocktails van Wim de Weerdt. Laat de zon maar komen!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.