Libelle Proeven

plaatjeVan aardbeien tot zalig ijs, alles smaakt naar zomer in deze Libelle Proeven. Bij zomer horen de lekkere salades, wat minder denkbaar bij de zomer gerechten met Belgisch bieren. Tim Teck weet verrassende lichte gerechten met het Belgische bier op tafel te zetten. Zomer is ook het seizoen van de tomaat, ga met Libelle Proeven aan de slag met aparte soorten en verrassende recepten. Ook is de zomer het seizoen van de aardbei daarom recepten voor een fruitsoepje, een heerlijke ijscake en zoete ravioli. Allemaal met aardbeien. In culiportret Narvi Chavez de Cuba van restaurant El Sabor Andino, zij maakt gerechten klaar uit de Peruviaanse keuken. Speel als afsluiter met de koekjesklassieker de ‘boudoir’ of te wel de lange vinger en maak er een heerlijke tiramisu met frambozen mee. Dit is nog lang niet alles, Libelle Proeven staat vol met zomerse recepten, wijnen en andere leuke idee├źn.

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)