Culinaire Ambiance Juli 2008

plaatjeHeerlijke frisse salades en alles over de krop slap in dit nummer van Culinaire Ambiance. Wat maakt Geert van Hecke van een klassieker. Deze keer de Tomaat-Garnaal van Gaston Clement. Zie de verschillen. Om in zomerstemming te komen kan je alvast voorproeven van recepten van het WK-Barbecue wat op 14 september wordt gehouden in Steenhuffel of een ijsje kopen in een van de 10 beste ijssalons volgens Culinaire Ambiance. Sofie Dumont van restaurant Les Eleveurs maakt gerechten met tomaat met net de extra culinaire touch. Naast allerlei gerechten ook aandacht voor ‘lekkere regio’s’. Deze keer wordt er een kijkje genomen in Catalonië en een reportage van 20 rosés van rond de wereld. Een nummer met veel informatie en heerlijke zomerse recepten!

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.