Koken & Genieten Juli 2008

Koken en genieten juli 2008Het thema van het juli nummer van Koken & Genieten is Italiaans koken. Koken & Genieten zet 7 Italiaanse recepten op een rij waarmee je het Italiaanse koken zo onder de knie heeft. Naast de recepten krijg je kleine weetjes over de Italiaanse ingrediënten. Ook lees je alles over tijm, wat is tijm in het kort, welke soorten zijn er en hoe maak je tijm schoon? Naast Italië ook recepten voor op de grill, het is tenslotte zomer! Als dessert, en uitsmijter van deze maand een recept voor een heerlijke zomervruchtentaart.

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.