Vlaamse Topchefs koken voor de Rabo- en Silence Lotto-renners

Vlaamse Topchefs koken voor de Rabo- en Silence Lotto-rennersVanaf morgen (5 juli) start in het Franse Brest het volgende sportspektakel de Tour de France. Omdat de Tour de France een van de zwaarste wielerevenementen is, zoniet de zwaarste, stuurt Kookeiland 2 prive koks mee. Albert Verdeyen (hij wordt wellicht de Waalse tegenhanger van S.O.S Piet Huysentruyt) gaat de Silence Lotto ploeg gevarieerde maaltijden voorschotelen en Jeroen de Pauw (de chef van het nieuwe VTM programma Chef vs Vlaanderen) doet hetzelfde voor de Rabobank ploeg. Beide chefs reizen van hotel naar hotel om daar de plaatselijke keuken in te duiken voor professionele maaltijden. Wie weet brengt Piet Huysentruyt net als vorig jaar weer een bezoek aan de ploegen en kunnen we dat wellicht terugzien op tv! Volgens de site van Kookeiland is die kans aanwezig!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.