Fresh Augustus 2008

fresh augustus 2008In het augustus nummer van Fresh heerlijke recepten voor buiten. Zoals bijvoorbeeld de masterclass barbecue ribs, hoe maak je dit stap voor stap klaar. Daarnaast ook allerlei recepten met noten zoals de Maleisische kip saté met sesamsaus, in fruit van de maand: tomaten, geschiedenis, de droom van elke voedingsdeskundige en een chef’s ‘best friend’ en in kaas van de maand ‘Parmigiano Regianno‘. In Fresh ook een interview met Gino D’Acampo met natuurlijk recepten van zijn hand. En dat is nog niet alles in deze Fresh, denk bijvoorbeeld ook aan fruitige zomerse nagerechten en alles over hoe je een milieubewuste foodie wordt!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.