Ainsley Harriott’s Grote BBQ Boek door Ainsley Harriott

Ainsley Harriott's grote BBQ boekZomer = Barbecue. Ainsley Harriott weet hoe! Meer dan 150 recepten voor op of bij de barbecue om elke zomer weer fantastische recepten op de barbecue te toveren. Na uitgebreide informatie over barbecue met werkelijk alle ins en outs krijg je diverse basisrecepten en recepten voor voor-, hoofd-, bij- en nagerechten. Als afsluiter geeft Ainsley verschillende suggesties voor een thema barbecue, zoals de Australische of Thaise barbecue. Dus geen hamburgers en saté op de barbecue maar steeds iets anders!

Titel: Ainsley Harriott’s grote BBQ boek
Auteur: Ainsley Harriott
Uitgever: Terra
Verschijningsjaar: 2005
ISBN: 9789058973696

(23 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.