Taste Italia Juli 2008

Taste Italia Juli 2008De beste zomerse verwennerijen in het Britse kookmagazine Taste Italia. Met de beste zon gerechten van Sicilië, Angela Hartnett’s semifreddo en de perfecte maaltijden in 6 minuten. Er wordt tevens een kijkje genomen achter de schermen van het wereld kampioenschap pesto maken en hoe maak je een Siciliaanse ricotta cheesecake? De culinaire reis gaat naar het Castelli Romani gebied, Sarah Lane ontdekt de beste culinaire adressen. Als afsluiter 4 overheerlijke recepten met chocolade zoals de chocolade koekjes van Umbrie ‘biscotta al cioccolato’. Dit magazine biedt een heerlijke kijk op het zomerse Italië!

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.