Ready Steady Cook

ready steady cookHet Ready Steady Cook magazine, de gratis bijlage van het magazine EasyCook, staat deze keer in het teken van pasta. Elke Ready Steady Cook chef heeft een recept voor hun perfecte pasta. Probeer bijvoorbeeld de cannelloni van Lesley Waters, Gino D’Acampo’s romige pasta met zalm of James Tanners fettuccine en mozzarella tortilla. Daarnaast allerlei weetjes over pasta en de tips om de beste pasta te koken. Lees ook het interview met Garrey Dawson, een van de nieuwste chefs van Ready Steady Cook. Als uitsmijter van dit magazine een Chef Challenge woordenzoeker.

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.