Patisserie & Desserts 10

patisserie & desserts 10In nummer 10 van Patisserie & Desserts een portret van Peter de Wit, een bekend gezicht in de Nederlandse banketbakkerswereld. Frederik Decueninck van restaurant Sel Gris toont zijn liefde voor specerijen en patisserie. De lekkerste recepten van de meesterijsbereiders. Antwoord op de vraag: wat is boterdeeg? Damco’s klassieke koekjesspijzen in een modern jasje en de beste Belgische wafels met recepten van etablissement MAX. Ken je het nog het misselijk eten aan zakken vol spekjes? Patisserie & Desserts zet de geschiedenis van de marshmellow op een rijtje en heeft 2 methodes om marshmellows te maken. Als uitsmijter de lekkerste chocolade cocktails die tijdens een cocktailwedstrijd op het strand van Costa Rica zijn verzonnen en gemaakt.

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.