delicious. GB Juli 2008

deliciousIn het juli nummer van de Britse delicious. 15 vegetarische gerechten, sexy salades, hartige taarten en de relaxte lunch idee├źn van Rick Stein. Ook een exclusief kijkje op de set van ‘The F Word‘, met een scoop dat Jean Baptiste er niet meer is in de nieuwste serie en is vervangen door Jose. Daarnaast laat Gordon Ramsay je genieten van 2 van zijn recepten uit zijn nieuwste boek ‘Healthy Appetite’. Wat is de best mogelijke smaak? Een aantal lezers zien wat de smaak van hun streek is. In de serie ‘I Can Cook’ leren de kids zelf ijsjes maken en krijgen van alles te weten over aardbeien. Een heerlijk zomers nummer!

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.