Celebrity Masterchef 2008

celebrity masterchefVanaf vandaag, woensdag 2 juli is Celebrity Masterchef weer te zien op BBC2. 24 Britse beroemdheden strijden in dit programma voor de titel Celebrity MasterChef 2008. De eerste rondes bestaan weer uit het maken van een gerecht met een aantal ingrediënten (die ze niet van te voren weten), het bereiden van lunches in drukke top restaurants in Londen en ze moeten de jury imponeren met een twee-gangen menu die laat zien wat ze kunnen in de keuken en of ze een potentiële chef kunnen zijn. Alles onder het vertrouwde toezicht van John Torode en Gregg Wallace. Celebrity Masterchef is te zien van maandag tot en met donderdag vanaf 21:00 en op vrijdag vanaf 21:30 op BBC2. Het is mogelijk dat het in plaats van BBC2 op BBC1 wordt uitgezonden, de Britse en Nederlandse programmagidsen zijn hier niet duidelijk over, evenmin BBC zelf.

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.