Soepie?!

unoxWil je ook een soepie proeven? Dat kan! Unox deelt namelijk hun vernieuwde ‘Soep in een zak’ uit. Op verschillende locaties in Nederland is het promotieteam van Unox te vinden. Klik hier waar je ze kan vinden!. Maar misschien vind je ze ook zomaar ergens, bijvoorbeeld op een NS-station. De vernieuwde soepen zijn bereidt met de beste natuurlijke ingredi├źnten en zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen (wel met stoffen om het langer houdbaar te houden). Dus wie weet kan je binnenkort ook genieten van een gratis zak soep en kan je proberen of de soepen van Unox nou echt veel lekkerder zijn geworden!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.