Donna Hay Magazine 38

Donna Hay Magazine 38Het Australische Donna Hay Magazine staat in het teken van de herfst. Daarom in dit nummer veel gerechten voor het koudere herfachtige weer. Gerechten met de rijkdom van de herfst: noten, denk bijvoorbeeld aan gesuikerde walnoten of een romige pasta met champignons en amandelen. Een andere rijkdom van de herfst zijn bietjes. Donna Hay heeft verschillende gerechten met bietjes op een rij gezet en wat is nu lekkerder dan een warme kop soep op een regenachtige dag? In dit nummer recepten voor heerlijke soepen van verschillende groenten. Wat kan je doen met een varkenshaas? Donna Hay heeft 3 manieren. Voldoende recepten om inspiratie op te doen voor de herfst (al duurt dit voor ons nog even!).

(17 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.