Appetito

appetitoIn dit nummer van Appetito 3x een menu om buiten te genieten op zwoele zomeravonden met bijvoorbeeld een meloen-komkommersoep, een snoekbaars-saltimbocca en bosvruchtenijs. Daarnaast recepten voor een lichte lunch en recepten om te variëren op de barbecue. In de rubriek kookschool leer je stap voor stap onder andere ouderwetse gehaktballen en ingelegde haringen maken. Daarnaast leuke items over de Noordermarkt, de originele aceto balsamico di Modena en een workshop Indonesisch koken in Jarkarta. Volop variëteit in dit nummer van Appetito!

(13 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Eén gedachte over “Appetito”

  1. Ik heb ooit het kookmagazine Appetito 4 gekocht. Kook er nog regelmatig uit. Nooit meer in een boekhandel kunnen vinden. Groet Gerrie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.