delicious. Juli 2008

delicious. Juli 2008Ook delicious. staat deze keer in het teken van de zomer! Zomertijd is ook kersentijd en delicious. heeft allerlei zoete verleidingen met kersen op een rij gezet. Maak deze zoete verleidingen nu dus zelf thuis. Zomertijd is ook BBQ-tijd met een zomerse recepten top 10 kan je direct scoren bij je gasten. Mr. Kitchen gaat op jacht naar het geheim van de pekingeend en Cook & Chemist bereidt de beste aardbeiensorbet. Maar dat is nog niet alles ook krijg je de beste culinaire adressen in Limburg, voorspelt Bart van Kessel dat Japan een culinaire trendsetter gaat worden en in shopping alles wat je nodig hebt om buiten te koken en te eten. Dit en nog veel meer in het juli nummer van delicious.

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.