Cooking Guide

Cooking GuideCooking Guide voor de Nintendo DS is het kookboek van de toekomst. Hoezo? Het is geen traditioneel kookboek maar een interactief kookboek. Geen papier meer maar een klein kaartje wat in de Nintendo DS gaat en waar vervolgens meer dan 250 recepten beschikbaar zijn. De recepten zijn op verschillende manieren te zoeken. Per land, per ingredienten, per moeilijkheidsgraad of bijvoorbeeld per gewenste bereidingsmethode. Vervolgens kan je stap voor stap de recepten gaan volgen. Een stem leidt je door de recepten heen. Snap je iets niet in het recept dan zijn er meer details beschikbaar in de vorm van een video of foto’s met begeleidende teksten. Cooking Guide beschikt daarnaast ook over een ingebouwde kookwekker. Erg handig. Denk je dat je Nintendo DS vies wordt tijdens het koken. Dat valt mee, je roept naar je Nintendo DS en de volgende stap wordt rustig voorgelezen, je hoeft het tijdens het koken dus niet aan te raken. Cooking Guide is gemaakt door een Japanse kookschool en is alleen in het Engels verkrijgbaar. Er is wel een Nederlandse vertaling van de ingrediĆ«ntenlijst beschikbaar. Wie weet is dit de toekomst… Het interactieve kookboek!

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.