Wining & Dining 2/2008

wining dining 2-2008Mmm… Zomer! Het thema van dit nummer van Wining & Dining. Heerlijke auberginetaartjes met mozzarella, spinazie en courgette, Thaise salade met garnalen en een mascarponecrème met chocolade in zomer: light met ’n bite. Bij de zomer hoort natuurlijk BBQ, Wining & Dining heeft daarvoor de beste bbq-recepten op een rij gezet. Daarnaast kookt Ramon Beuk voor Toine van Peperstraten en heeft Wining & Dining een interview met Ching-He Huang over haar nieuwe kookboek en je kan zelf haar eerste kookboek China Modern winnen in dit nummer. Alles over de Siciliaanse keuken met Marco Argante en een preview van het kookboek een reis om de wereld in 80 recepten van Madelon Schoemaker. In passie voor wijn de moderne wijnen van Anne Chardonnet-Torres. Voldoende leesvoer in dit nummer en helemaal met het extra bewaarboekje van Bonne Maman: buitengewoon genieten, een picknickbewaarboekje.

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.