Elle Eten

Elle EtenZomerliefde in dit nummer van Elle Eten! Zoals lekkere mediterrane gerechten, licht Italiaanse gerechten, factor 20 gerechten of een frisse aardbeientaart in stappen met Karin. Zomers is ook het nieuwe kookboek van Tessa Kiros, Piri Piri, in deze Elle Eten een voorpublicatie uit dit boek met natuurlijk de lekkerste gerechten. Nieuw is ‘Toko voor Dummies’, hierin leer je de verschillende producten herkennen die je bij de toko kan kopen, in deel 1 aandacht voor de Marokkaans geori├źnteerde toko. Nieuw is ook ‘Onbeperkt Houdbaar’ een kijkje in iemands voorraadkast. Dit keer is het de voorraadkast van Bianca Tan, bekend van AT5. Daarnaast staan in dit zomerse nummer van Elle Eten nog meer items en recepten om de zomer in je bol te krijgen.

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.