Bijzonder

Bijzonder albert heijnHet nieuwste kookboek van Albert Heijn heet Bijzonder. Bijzonder is een kookboek met stap-voor-stap recepten voor mooie gerechten. Stap-voor-stap geschreven en in veel gevallen ook stap-voor-stap gefotografeerd. Voor verschillende gelegenheden vind je bijzondere recepten in dit kookboek. Borrel, amuses, voorgerechten, tussengerechten, hoofdgerechten, bijgerechten, nagerechten, koffie met…, nagenoeg alles van om een volledige menu te bereiden komt aan bod. De recepten in dit boek worden voorzien van wijnadvies van Therese Boer maar ook haar man Jonnie Boer geeft tips en een recept. Andere chef-koks geven ook hun tips en speciale recept zoals Lucas Rive, Ron Blaauw, Sergio Herman en Mark van Gulick. Allen met de nodige ervaring in de horeca. Weer een speciaal boek van Albert Heijn!

Titel: Bijzonder
Verschijningsjaar: 2008
In opdracht van: Albert Heijn

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)