BBC GoodFood Juli 2008

BBC GoodFood Juli 2008Buiten eten is het motto van GoodFood deze maand. Dat doe je door te barbecuen, John Torode heeft de beste salade-, vlees-, vis- en vegetarische recepten om mee te mixen op de barbecue. Maar ook ‘Mix & Match’ zomer menu’s. Voor- hoofd’ en nagerechten die je allemaal bij elkaar passen. Gordon Ramsay laat je zijn versie van citroentaart zien, stap-voor-stap kan jij het recept namaken. Daarnaast een voorproefje uit Ching-He Huang’s nieuwe kookboek ‘Chinese food made easy’. In de vaste items ‘Master the Basic’ de beste ‘cake’ taarten en in Tante Sara maakt Sara een makkelijke biefburger met de kinderen. Neem een kijkje in de grote familiekeuken van Giancarlo en Katie Caldesie. Kijk ook naar de kleine lettertjes in de GoodFood, onder elk recept wordt tegenwoordig de voedingswaarde vermeld. Krijg de zomer in je hoofd met deze GoodFood!

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.