Smak

smakSmak is het magazine over gezond eten met kinderen, uitgave van het Voedingscentrum. Dit nummer staat in het teken van ‘zinderend de zomer door’ dat betekent bijvoorbeeld de allerlekkerste zomerse sapjes met vers fruit en eventueel zuivel en recepten voor zomerse gerechten waarvoor je maar twee pitjes nodig hebt. Daarnaast antwoord op de vraag waarom vet onmisbaar is en alle feiten op een rij over tussendoortjes. In het interview met Marcha van Wijk hoe geef je het goede voorbeeld aan je kinderen en een interview met Kristel Verbeke van K3. Vaste items in de Smak zijn zoals altijd ‘Vraag het Herman’, Herman den Blijker geeft raadt, een kinderpanel test verschilllende maaltijden, deze keer zijn de maaltijdsalades aan de beurt en Paul de Leeuw heeft het in zijn column over het vettige des levens. Ben je ook nieuwsgierig dan kan je Smak via deze link bestellen of kan je via deze link online Smak magazine lezen.

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.