Boodschappen Juni 2008

boodschappen juni 2008In dit nummer van Boodschappen nauwelijks koken en toch volop genieten, viergangen lang Zuid-Frans tafelen, Pim maakt kennis met Amerika in het item de wereld rond in 12 recepten. Daarnaast ook alles over de mediterrane kookkunst met recepten onder andere voor Toscaanse panzanella en Spaanse spiesjes, in koken met kookt Armand Indonesische gerechten met makreel. Naast de recepten in peuterpraat antwoord op de vraag ‘waarom huilen baby’s?’, in wijn & weten krijg je antwoord op de vraag ‘kurk of schroefdop?’ en krijg je veel tips in ‘lezers voor lezers’. Kijk hier waar je je gratis exemplaar van Boodschappen kan afhalen.

(16 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.