Smaken van de Seizoen / najaar en winter door Gary Rhodes

Smaken van de seizoenen / Najaar en winterSmaken van de Seizoenen – Najaar en Winter is het tweede deel na Smaken van de Seizoenen – Voorjaar en Zomer. Gary Rhodes geeft met zijn kookboekserie ‘Smaken van de Seizoenen’ een eerbetoon aan verse producten. Verse producten smaken nu eenmaal het best in hun ‘eigen’ seizoen. In dit deel behandeld Gary Rhodes de seizoenen herfst en winter. Herfst is de tijd van overvloed en ook de winter geeft een verrassende hoeveelheid aan verse producten zo van het land. Gary Rhodes maakt voor beide seizoenen groenten-, vlees-, en vis-gerechten. Maar ook de desserts worden niet overgeslagen. De recepten uit dit boek kan je reeds eerder gezien hebben in de populaire tvserie ‘Cookery Year’ welke ook even bij RTL4 te zien was.

Titel: Smaken van de seizoenen – najaar en winter
Auteur: Gary Rhodes
Uitgever: Fontaine
Verschijningsjaar: 2003
ISBN: 9789059560536

(24 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)