Koken & Genieten Juni 2008

koken en genieten juni 2008In het juni nummer van Koken & Genieten veel zomerse gerechten. Zo wordt er gekeken in een typische Italiaanse keuken, de keuken van de streek Bologna met 3 overheerlijke recepten. Daarnaast ook barbecuerecepten, zoals kruidige spareribs en gegrilde groenten en bakken met zomerfruit. Ingrediënt van de maand is de abrikoos. Naast alle wetenswaardigheden over de abrikoos laat Koken & Genieten je zien hoe je abrikozen schoonmaakt en ontvelt. Uiteraard krijg je een tweetal recepten met de abrikoos als ingrediënt. Wil je weer kookinspiratie opdoen voor een leuke prijs (2,95) dan even Koken & Genieten halen.

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.