Hoge Hakken in de Keuken door Petra de Hamer & Janneke Vreugdenhil

Hoge hakken in de keukenHoge Hakken in de Keuken is een kookboek voor vrouwen want soms heb je als vrouw comfortfood nodig of gewoon heel veel slanke gerechten. In dit kookboek hebben Petra de Hamer en Janneke Vreugdenhil voor verschillende gelegenheden, zoals ladies night, bikini’s en badpakken tijd, date en double date, druk, druk, druk, feestjes en met dikke sokken op de bank, recepten bedacht en gemaakt. Daarnaast in de bonus onder andere 8x iets leuks doen met chocolade, 8 supergezonde smoothies en sapjes en shoppen (de leukste en lekkerste adressen). Hoge Hakken in de Keuken is echt een ‘meisjeskookboek’ met leuke kleurtjes en foto’s maar bovenal met makkelijke en lekkere recepten!

Titel: Nieuwe hoge hakken in de keuken
Auteur: Petra de Hamer & Janneke Vreugdenhil
Uitgever: Mo’Media
Verschijningsjaar: 2006

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)