Eten en Daten

eten & datenVanaf woensdag 2 juli op de late avond ook een ‘eet’ programma op RTL 4 ‘Eten & Daten’. Eigenlijk is Eten & Daten meer een dating programma, in dit programma gaat men op zoek naar de ideale partner voor haar kandidaat. Aan de hand van een compositietekening op zoek naar de best lijkende ‘exemplaren’ en nodigt 4 ideale partners uit voor een avondje met de vrijgezelle kandidaat. De 4 look-a-likes eten die avond een gezamenlijk diner dat door de Matthijs Vrieze is bereidt en tijdens het diner daarna begint de afvalrace. Wie is de echte ideale partner van de kandidaat? Wellicht ken je dit programma al want dit was oorspronkelijk een Tien-programma. De afleveringen zijn ook weer online te bekijken.

(18 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.